Amish country, USA.
Först och främst, inget försvarstal från denna dåre. Jag var borta och nu är jag tillbaka - nuff said.

Hittade precis något underbart: BILLYKIRK. Två män som har varit fyndiga nog att slå ihop sina namn till ett varumärke. Billykirk tillverkar designar läderaccessoarer som de tillverkar tillsammans med amishfolket. Hur jävla coolt är inte det?
Jag dras mer och mer till den amerikanska mansmyten och detta är en ganska stor del av den. Hantverk, landsbygd och läder. Allt är dessutom handsytt och gjort i bra kvalité(säger dom i alla fall, jag har ingen aning men jag gillar tanken av det för mycket för att tvivla.

Kolla in deras blogg också. Det är helt underbart att se sån passion för sitt yrke.

/Daniel

02:13 richmond


Nu sitter jag och väntar på att en taxi ska hämta mig och köra mig till Vancouvers flygplats. Känns trist att åka härifrån, men samtidigt skönt att komma hem. Resan kommer bli jävlig. Först till Chicago, sedan till New York och efter det till Stockholm. Sedan måste jag skaffa en tågbiljett som jag antagligen inte har några pengar till.

Annars har de senaste dagarna varit mycket fina. Fyllda av våld, alkohol och sömn. / David

Who's got the crack?


Det verkar som att jag kommer tillbaka till Göteborg tidigare än vad som först var tänkt. Just nu har jag dock lite svårt att lämna Kanada över huvud taget då jag lyckades göra mig av med mitt pass. Troligtvis var någon gång mellan det lite alltför suddiga timmarna 23:00 - 05:00. Jag har fortfarande svårt att somna i tid. Jag brukar sitta uppe till 8 på morgonen och vaknar ungefär lagom tills att solen går ner. Idag gick jag i alla fall upp vid ett. Ska försöka att lägga mig i vettig tid ikväll / David

RSS 2.0