Bästa youtube-klippet någonsin!Tog beslutet att åka hem till en väldigt bakis Ghazal tidigare idag. Det kanske var en av de bästa besluten på länge.
Vi åt tacolunch(lite våran grej med tacos och varför vänta till kvällen liksom. Feelgooddag rätt igenom och när jag inte trodde att jag kunde må bättre(eller sämre. Så sjuukt mätt) så skickade någon det här klippet till Ghazal på msn.
Öppna tårkanalerna, det här är bland det finaste jag har sett och jag ska inte ens fundera över ifall det är äkta eller ej.
/ Daniel

Ghazal säger: Hej!

Midsommar


Midsommarhelgen liknade alla andra års midsommarhelger. Lite roligt, ganska mycket besvikelse och en hel del sprit.
För alla er som var där eller vill se ändå så är här en video från mitt och mina vänners midsommarfirande i Sannas familjs hus. / Daniel

Je suis désoléJag har nu inte skrivit ett enda inlägg på över två veckor och är otroligt ledsen för det.
Jag hade kunnat säga att jag har varit otroligt upptagen sen jag kom hem till Sverige men det hade varit en stor lögn. Jag har haft massor av dötid då kanske hälften av tiden sen jag kom hem har gått åt bakfylla. Första veckan blev otroligt hektisk då jag först kände att jag ville fira hemkomsten, sen fyllde 21 år och efter det fick beskedet att jag hade blivit antagen till filmlinjen på Katrinebergs folkhögskola. Just nu sitter jag på Emelies veranda i Köping. Emelie är nog den första personen jag lärt känna vars föräldrar har pool. Jag har inga som helst planer på att bada i den men det faktum att den finns där bidrar väldigt mycket till att det är en skön stämning här(jag hade iof klarat mig utan den också). Verandan jag nu sitter på har inte bara en pool utan två väldigt uppstyrda soffgrupper och till denna veranda finns också en tillhörande villa som även den är uppstyrd och har tydliga tecken på att huset faktiskt är bebott och har varit så väldigt länge. Detta är något jag inte har upplevt sen den stora skillsmässan '07 och jag måste säga att jag har saknat det. Jag kan inte komma ihåg senast jag befann mig i en såhär liten stad och med tanke på att jag var i Eskilstuna igår ger känslan att jag är på en liten Sverige-turné. Det är ju viktigt att man lär känna sitt land. Anledningen till varför det har dröjt så länge med inlägg är inte bara för att jag har varit lat utan även för att det är en film med material från hela min och Davids vistelse i Paris på gång. Jag har cirka 3 timmar av film och att klippa ner det till mindre än tio minuter är lite av ett projekt. Håll till godo gott folk. Snart kommer ett avslut, kanske bara ett avslut på Paris-kapitlet eller rent av ett avslut för bloggen ni har njutit av i fyra månader. / Daniel

RSS 2.0